MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Het streven van Nong Khai Consultancy B.V. is om het milieu zo min mogelijk te belasten.

Helaas is dit niet altijd mogelijk. Vanwege de aard van de werkzaamheden (infrastructurele projecten) is openbaar vervoer bijvoorbeeld meestal geen optie voor woon-werkverkeer.

En omdat projecten door het hele land verspreid liggen, worden er jaarlijks flink wat autokilometers gereden, sinds kort in een nieuwe, zuinigere auto met benzinemotor, waardoor de minder zuinige dieselmotor weg is. Bedrijfseconomisch was hybride helaas geen optie, maar voor de toekomst is dat zeker niet uit te sluiten.

Daarnaast voert Nong Khai Consultancy B.V. een zoveel mogelijk¬†‘paperless office’ om het papierverbruik zo minimaal mogelijk te houden.

Elektronische apparatuur wordt regelmatig vervangen, om zodoende optimaal te profiteren van ontwikkelen op het gebied van betere batterijen en minder stroomverbruik. Apparatuur die vervangen wordt, wordt niet weggegooid, maar wordt of ingeruild, of krijgt een tweede leven in minder veeleisende omgevingen.

Daarnaast steunt Nong Khai Consultancy diverse maatschappelijke initiatieven zoals dierenwelzijn, sporten bij ernstige ziekte, pesten op school en het behoud van bouwwerken die onlosmakelijk bij Nederland horen.

Referentieprojecten uit dit domein
MOED 665x419

2017

TegenKanker 665x419

2016

MVO Bunkerbehoud 665x419

2012 - heden

MVO Dierenambulance 665x419

2011