Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel
Met een jarenlange ervaring op het gebied van industriële automatisering, biedt Nong Khai Consultancy B.V. een meerwaarde aan projecten waar industriële automatisering een rol speelt. Nong Khai Consultancy B.V. is inzetbaar in zowel grote, langlopende, multidisciplinaire projecten als in kleine, kortlopende projecten.

De mogelijkheden laten zich niet in een paar woorden vangen. Nong Khai Consultancy B.V. is flexibel, stelt het doel van de klant voorop en gaat op voorhand geen enkel project uit de weg.

Nong Khai Consultancy B.V. maakt onderdeel uit van de Nong Khai Holding B.V.

Activiteiten
De activiteiten van Nong Khai Consultancy B.V. richten zich voornamelijk op het adviseren bij de bouw van industriële installaties, het testen van die installaties en het opstellen en managen van onderhoudsplannen voor die installaties.

Daarnaast toetsen we offertes en ontwerpen op de aspecten die horen bij de industriële automatisering.

De laatste jaren is Nong Khai Consultancy B.V. voornamelijk actief binnen de tunnelwereld, waardoor ook veel ervaring is opgedaan met minder technische zaken zoals bijvoorbeeld tunnelveiligheid.

Opdrachtgevers en vakgebieden
Tot de opdrachtgevers behoren zowel gemeentelijke, provinciale als rijksoverheden. Daarnaast doet Nong Khai Consultancy B.V. zaken met andere adviseurs en ingenieursbureau’s.

De meest recente ervaringen liggen op het vlak van de tunnelbouw, maar ook op vakgebieden als baggeren, gaswinning en -transport en bagageinstallaties, heeft Nong Khai Consultancy B.V. een ruime ervaring.